Cégünkről

1989-ben kezdtem vállalkozásomat, amely azóta folyamatosan bővül. Az eltelt évek során kellő szakmai gyakorlatra tettünk szert, amelyhez nélkülözhetetlen segítségünkre voltak népszerű, piros teherautóink.

Az egész ország területére vállalunk szállítmányozási munkákat.

Főbb tevékenységeink:
költöztetés, bútorszállítás, bútorok szerelése (!) darab és raklapos áruk szállítása. Bővebben a szállítás menüpont alatt!

Piacképes díjszabásunkkal, tapasztalt csapatunkkal és megbízható járműveinkkel várjuk jelentkezését, érdeklődését!

30 ÉVE ÖNÖKÉRT!!!

Fő profilunk a költöztetés, bútorszállítás, melynek titka az átgondoltság és a jól szervezettség. Kellő tapasztalattal vállalunk lakossági költöztetést, nagyobb cégek, irodák költöztetését, zongorák, széfek szállítását de megoldunk bonyolultabb feladatokat is: tetőtérből való költöztetést, ülőgarnitúrák, szekrények erkélyen történő ki-bejuttatását.

Célunk, hogy levegyük a terhet az önök válláról melyek egy költözés során felmerülnek. Cégünkre jellemző a precíz munkavégzés, megbízhatóság és igényesség. Figyelmesen kezeljük az önök számára fontos dolgokat, hogy épségben és sérülésmentesen kerüljenek az új helyükre. A kényesebb, drágább bútorokat szükség esetén fóliázzuk, az apróságokhoz költöztető dobozokat tudunk biztosítani. Mindezt megfelelő autóparkkal, szerszámokkal és szakképzett kollégákkal végezzük.

Megrendelés esetén a gyorsabb munka menet érdekében praktikusabb a telefonon történő kapcsolattartást.

Üdvözlettel:
Mikolasek Péter
cégvezető